Info

Contact

Gijs van de Burgt
booking agent / publicist
phone: +31 (0) 6 50 50 02 37
email: gijs@harvestmusic.nl

Eefke Boelhouwers
radio promotor / booking assistant
phone: +31 (0) 6 10 63 90 42
email: eefke@harvestmusic.nl

Harvest Music 
BTW identificatienummer: NL001888255B81
KvK: 17259271

Contact

About

 

Harvest Music verzorgt boekingen en perspromotie in Nederland. Concreet betekent dat het boeken van shows en tours voor artiesten uit binnen- en buitenland. Onder perspromotie valt het genereren van aandacht in de media voor albums, shows en festivals. Harvest Music kan verantwoordelijk zijn voor het één (boekingen) of voor het ander (perspromotie), maar regelmatig ook voor allebei, waarbij het één het ander versterkt en vice versa. Meestal gaat het om rootsmuziek, met genres als (alt)country, (indie)folk, bluegrass, singer-songwriter, americana en alles wat daar aan verwant is.

Harvest Music is het bedrijf van Gijs van de Burgt, gevestigd in Eindhoven. "Harvest Music is een resultaat van de zaadjes die ik in mijn kindertijd op het platteland in Asten-Heusden in Zuidoost-Brabant al geplant heb. Van cassettebandjes met toffe muziek samenstellen voor klasgenootjes op de basisschool naar goede acts een podiumplek bieden in Paradiso, in de basis gaat het om hetzelfde principe: ik attendeer mensen op muziek die ik mooi vind, in de hoop dat zij daar net zo door geraakt worden of enthousiast van worden als ik", aldus Van de Burgt.

Het schoolplein met klasgenootjes is nu verruild voor een groot netwerk van programmeurs van podia en festivals en media die aandacht besteden aan de muziek en artiesten die Harvest Music representeert. Om met een artiest zo effectief mogelijk een groot publiek te bereiken is (het ontwikkelen van) een langetermijnvisie, het hanteren van een bijbehorende strategie en een grondige uitvoering ervan een noodzakelijke werkwijze.

Alle partijen - podia, media, artiesten en publiek - kunnen rekenen op de aandacht die er nodig is om een zo succesvol mogelijk resultaat neer te zetten.